Tre gaderøvere overfaldt og befamlede 15-årig kampsportspige:

Men de havde valgt det HELT forkerte offer

Politiet efterlyser vidner til dette grove overfald i håb om, at finde frem til de tre overfaldsmænd, som pigen gav tørt på

Af
Af: Mette B. Sørensen

En 15-årig pige gav søndag aften tre overfaldsmænd en lektion, de forhåbentlig sent vil glemme. Det skriver Lokalavisen Egedal.
Pigen er på vej hjem på cykel, da hun pludselig bliver standset af tre fremmede mænd ved, at den ene spærrer cykelstien for hende med en knallert nær busstoppestedet ved Værebrovej og Tangbjergvej i Ølstykke.
Pigen beder de tre mænd om at rykke sig, hvilket de nægter, hvorefter to af dem går hen til pigen og hiver fat i hende og vælter hende af cyklen. Overfaldsmændene forsøger at lyne pigens jakke op, men hun holder fast i lynlåsen. Den ene af mændene hiver pigen tæt ind til sig, imens den anden tager hånden op under jakken på hende, alt imens de klapper hende på lommerne og spørger, om hun har en mobiltelefon og penge på sig. Den ene mand river hende på kinden og ned af halsen.
Fordi de både forsøger at få jakken af hende og stikker hånden op under jakken er pigen i tvivl om, om mændene forsøger på noget seksuelt.
LÆS OGSÅ: Indvandrerdrenge ville røve 47-årig kvinde med kniv: Av, av - det skulle de aldrig have gjort
Men så får den 15-årgie pige nok.
Hun giver den ene overfaldsmand et ordenligt spark i ribbenene, og det får ham til at opgive overfaldet. Men hans kammerat på knallerten er tilsyneladende ikke blevet skræmt. Han hopper nemlig af knallerten og går hen i mod pigen, som kvitterer med at knalde ham en på hovedet.
Efter at have givet sine overfaldsmænd tørt på, hopper pigen op på cyklen igen og kører til sit hjem i Jyllinge.

Har du set noget?

Overfaldet fandt sted søndag aften klokken 21.20, og den 15-årige pige så kort efter overfaldet, at bus 600 holdt ind ved busstoppestedet, oplyser Nordsjællands Politi, som meget gerne hører fra vidner i bussen, som kan have set de tre overfaldsmænd.
Den ene beskrives som cirka 16 år, cirka 175 cm høj, kraftig af bygning, og to af dem beskrives som ca. 20-25 år, ca. 180 cm høje. Alle tre er af anden entnisk baggrund end dansk og taler dansk med accent. De bar alle tre dynejakker.

Ben i næsen

Nordsjællands Politi opfordrer ikke til selvtægt, men Henrik Duus, specialkonsulent ved Nordsjællands Politi siger om overfaldet:
"Det må være op til den enkelte at vurdere situationen, men i det her tilfælde, må man anerkende, at pigen har haft ben i næsen."

Kommenter, like eller del artiklen i Facebook-opslaget nedenfor:

%26quot;Man må anerkende, at pigen har haft ben i næsen,%26quot; siger politiet, som efterlyser vidner til dette grove overfald i håb om, at finde frem til de tre gaderøvere af anden etnisk herkomst, som pigen gav tørt på.

Opslået af Lokalavisen.dk på%26nbsp;16. november 2015

Publiceret 16 November 2015 12:03