Politiet frigiver video:

Er det her Odense-brandstifteren?

Fyns Politi har mandag eftermiddag frigivet video-materiale, som, man mener, viser en mand, der har forbindelse til de mange påsatte brande

"Fyns Politi har frigivet en video af en mand, der kan have forbindelse til de mange brande i Odense-området. Særligt siden branden i Odense Roklub den 15. august 2015 har politiets opmærksomhed været rettet mod, at brandene kan være påsat af samme gerningsmand eller gerningsmænd."
Sådan skriver Fyns Politi i dag i en pressemeddelelse.
Videoen er optaget ved FKS-Hallen samme dag og omkring det tidspunkt, hvor en gerningsmand forsøgte at sætte ild til et spejderskur ved Dyrup Kirke.
LÆS OGSÅ: Endnu en påsat brand: Bondestuen ved Zoo nedbrændt
FKS-hallen ligger tæt ved Dyrup Kirke, og i tidsrummet mellem klokken 22 og 23 ses en mand luske rundt mellem træer og buske.
Måden, han går rundt, gør, at politiet finde ham interessant, skriver de i pressemeddelelsen.
"Vi håber meget, at billederne kan hjælpe os til at finde frem til gerningsmanden. Vi ved ikke, om det er gerningsmanden på videoen, men personen er i området omkring gerningstidspunktet, og det er selvfølgelig meget interessant for os at finde frem til vedkommende," siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.
I forbindelse med branden ved skuret fandt politiet en dunk, som de antager, gerningsmanden har brugt til at have benzin i.
Personen, man antager er en mand, beskrives på følgende måde:
Iført mørk dynejakke med hætte og blanke lynlåse på lommer og som jakkelukke. Han bærer et mørkt tørklæde for underansigtet, mørke bukser og mørke sko med hvid bred stribe på ydersiden. Skoene er muligvis af mærket ”Puma”. Pågældende bar en mørk rygsæk på ryggen.
LÆS OGSÅ: Firma udlover brandstifter-dusør: Det er uhyggeligt
Politiet er meget interesseret i at få personen på optagelsen identificeret og afhørt til sagen. '
De modtager derfor meget gerne henvendelser om, hvem personen er eller kan være.
Henvendelse til Fyns Politi skal ske på telefon 114.

Publiceret 04 January 2016 14:21