Hotel Marina Plaza i Helsingborg, hvor den drabelige sexleg foregik sidste sommer. Foto: Google Street Maps

Hotel Marina Plaza i Helsingborg, hvor den drabelige sexleg foregik sidste sommer. Foto: Google Street Maps

16-årig pige død efter kvæler-sex på hotel

Det gik helt galt, da en kun 16-årig pige og hendes 22-årige kæreste sidste sommer tog på hotel for at dyrke sex i det centrale Helsingborg. De var begge stærkt berusede og besluttede sig for at dyrke kvælersex, hvilket dog resulterede i, at pigen mistede bevidstheden og døde, skriver Lokalavisen.dks svenske søsteravis Lokaltidningen.se.
Sagen har været for ved Byretten i Helsingborg, og den 22-årige mand er nu dømt skyldig i grov uagtsomt manddrab, da retten finder det bevist, at den 16-årige pige døde af parrets kvælersex. Retten mener, at den 22-årige burde have forstået, hvilke risici den farlige sexleg kunne have, og at kvinden havde givet sit samtykke er ikke nok til, at manden skal fritages for ansvar, hedder det.
LÆS OGSÅ: Kvinde bortført fra skole af sin eks: Knivstukket og udsat for kvæle-voldtægt
Den 22-årige mand var også anklaget for overfald og manddrab, men det blev han frikendt for, da retten ikke fandt beviser for, at han havde til hensigt at skade sin 16-årige kæreste eller gøre hende bevidstløs," siger rådmand, Karoline Fridolf, i en pressemeddelelse.
Straffen blev fængsel i et år og fire måneder. Udover det skal manden betale erstatning på 171,309 kroner til pigens efterladte, skriver Lokaltidningen.se.

Publiceret 15 January 2016 14:13