Kvinde sigtet for hæleri

En kvinde er sigtet for hæleri, mens en mand er sigtet for indbrud. Begge er fra Skibby

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

En 32-årig kvinde, der bor i Skibby er sigtet for hæleri af Nordsjællands Politi. Samtidig er en mand på 25 år også fra Skibby sigtet for indbrud. Det fortæller Nordsællands Politi.
Det hele begyndte søndag morgen klokken 09:53, da en 39-årig kvinde også fra Skibby ringede til politiet i Frederikssund. Hun fortalte, at hun havde haft indbrud nytårsdag og fik stjålet en del ting. Efterfølgende havde hun fundet nogle af tingene på nettet sat til salg. Dem havde hun købt og havde også mødt sælgeren.
Nu havde hun så igen set andre af de stjålne ting sat til salg på nettet og ville høre, om det ikke var noget for politiet at tage med på besøg hos sælgeren. Det var politiet med på, og sidste på eftermiddagen søndag troppede den 39-årige kvinde op på sælgerens adresse sammen med politiet. Her blev den 32-årige sælger anholdt, afhørt og sigtet for hæleri. Sammen med den sigtede kvinde var den 25-årige mand. Han var kendt af politiet, og politiet kørte sammen med manden hjem til hans bolig i Skibby. Her fandt man ting, som man kunne knytte til andre indbrud, og derfor blev manden taget med på stationen. Han har tidligere været dømt for anden form for kriminalitet, og han er i øjeblikket i sin prøvetid. Derfor fik han lov til at overnatte i arresten, fordi politiet ville vurdere, om han skulle i grundlovsforhør mandag. Det har politiet dog vurderet, at det skal han ikke, men han er stadig sigtet for indbrud.

Publiceret 19 January 2016 06:00