Schæferhunden Kato blev Michelles redning:

Gik i flæsket på sydlandsk overfaldsmand

En mand med tydelige sår efter hundebid på læg og arm efterlyses for overfald på 20-årige Michelle fra Aabenraa

 
Mandag aften blev det, der begyndte som en almindelig hundeluftetur pludselig til en dramatisk kamp for 20-årige Michelle Kistrup fra Aabenraa. Kun takket være den 2-årige schæferhvalp Kato blev overfaldsmanden jaget på flugt. Det skriver jv.dk.

Den 20-årige danske pige var på besøg hos vennen Mikael i Flensburg, og da hun tog Mikaels hund Kato med på en gåtur, mens Mikael lavede mad, blev hun pludselig overfaldet af en mand ved en park nær Flensburg Banegård.

"Han tog fat om livet på mig og prøvede at røve mine lommer. Da jeg begyndte at skrige, blev Kato meget sur og gøede voldsomt af manden for at vise ham, at den var sur. Manden prøvede at vende mig imod hunden, så jeg slap Kato, som bed ham i underarmen, hvor den låste sig fast. Så slap manden mig og begyndte derefter at slå på Kato, men den gav ikke slip og fik ham ned at ligge. Da jeg kom lidt til mig selv, slap Kato manden, som flygtede. Kato løb efter ham og snappede efter hans ben," fortæller Michelle på sin Facebook-profil.

Gerningsmanden, som sikkert fortryder overfaldet nu, efterlyses af Flensborg Politi med følgende signalement: Mand, sydlandsk af udseende, cirka 35 år, cirka 170 centimeter høj, spinkel af bygning og med tydelige sår efter hundebid på læg og underarm. Han talte dansk med accent og var ifølge Michelle mørkt påklædt med hoddie og læderjakke, cowboy jeans og sorte motorcykel-lignende støvler.

Michelle har det efter omstændighederne godt:

"Jeg har ingen voldsomme skader udover ømhed, så jeg er okay - dog stadig lidt i chok. Kato er blevet belønnet med en masse klap og ros og har fået lov til at sove i sengen sammen med Mikael," fortæller Michelle.

Giv Kato et virtuelt kødben i form af et like i Facebook-opslaget nedenfor. Det fortjener han:-)

Da Michelle mandag aften blev fors%26#xf8;gt r%26#xf8;vet p%26#xe5; %26#xe5;ben gade, satte den 2-%26#xe5;rige sch%26#xe6;ferhund Kato t%26#xe6;nderne i gerningsmanden. Giv Kato et virtuelt k%26#xf8;dben i form af et like. Det fortjener han:-)

Opslået af Lokalavisen.dk på%26nbsp;24. februar 2016

Publiceret 24 February 2016 21:46