Dansk firma i shitstorm:

Vind en bøf eller et blowjob?

Af
Af Daniel Sennek

I dag markeres den uofficielle mærkedag “Bøf og Blowjob-dag”, også kaldet mændenes svar på Valentines Dag. Det ville virksomheden Apacta fra Nordjylland markere, og det skete med en konkurrence, hvor man kunne vinde et blowjob.
"Vind et blowjob på en saunaklub i Berlin ELLER en stor bøf på Jensen’s! "Tag" en håndværker der fortjener en ordentlig tur!" 
Sådan lød det opslag, som virksomheden nu har slettet efter flere hundrede vrede folk har givet deres utilfredshed til kende i kommentarfeltet på konkurrence.
Men det forstår virksomhedens direktør, Anders K. Risager, slet ikke.
"Den, der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt, han har fattet begge ting dårligt, som Piet Hein siger. Vi forstår nok ikke lige, at folk tager det så alvorligt," siger direktøren til Metroxpress.
Men Jensens Bøfhus kan nu heller ikke se det sjove i det.
"Vi har naturligvis intet med denne konkurrence at gøre og tager afstand fra dens indhold," skriver Jensens Bøfhus på sin Facebook.
Virksomheden har slettet opslaget, og skrevet en undskyldning på sin Facebook-profil, som du kan se herunder.
"I anledningen af "Bøf og Blowjob dag" afholdte vi i går en konkurrence, som faldt mange for brystet. Vi tager det fulde ansvar for konkurrencen, men ønsker alligevel at knytte et par kommentarer til situationen.
Konkurrencen udsprang af, at vi ønskede at udlodde en bøf som præmie. Jensen's er - om man kan lide det eller ej - kongen af det danske bøfmarked, og det var derfor oplagt, at bøffen skulle komme fra Jensen's.
Det andet præmievalg indeholdt en ydelse, der - om man kan lide det eller ej - er lovlig på tysk grund, hvor hovedparten af Apactas kunder befinder sig.

Original-tråden er slettet for ikke at skabe yderligere polemik."

I anledningen af %26quot;B%26#xf8;f og Blowjob dag%26quot; afholdte vi i g%26#xe5;r en konkurrence, som faldt mange for brystet. Vi tager det fulde...

Opslået af Apacta på%26nbsp;14. marts 2016

Publiceret 14 March 2016 13:02