Arkivfoto

Arkivfoto

30-årig mand dræbte Vivi:

"Stemmerne sagde, jeg skulle slå ihjel"

Af
Af Daniel Sennek

Den 30-årige mand, der fredag aften stak 57-årige Vivi Nielsen med en kniv og dræbte hende blev i dag fremstillet i Retten i Holbæk.
Den mandlige beboer havde stukket kvinden med en 23 centimeter lang kniv, og selv om kvinden blev kørt hurtigt til hospitalet, måtte man klokken 22.30 erklære hende død.
Under lørdagens grundlovsforhør kom det frem, at kvinden formentlig er død som følge af blodtab, efter at kniven ødelagde vener, mavesæk og lever. Det skriver Ekstra Bladet.
Den 30-årige mand erkendte blankt, at han havde ført kniven og dræbt Vivi Nielsen. Han blev efter dagens fremstilling i retten i Holbæk varetægtsfængslet frem til 14. april. Han skal nu flyttes til den lukkede psykiatriske afdeling i Slagelse, hvor han skal opholde sig.
Manden havde blot boet på institutionen Lindegården i omkring halvandet år. Fredag aften inden drabet, havde han været ovre og besøge en anden beboer, forklarede han i retten lørdag.
"Jeg hørte stemmer, som sagde, at jeg skulle slå nogen ihjel," sagde manden i retten ifølge Ekstra Bladet.
De stemmer havde han hørt hele dagen. Da han var på besøg hos den anden beboer tog han et halvt gram amfetamin, men stemmerne stoppede ikke.
"Jeg gjorde det, fordi jeg ikke fik den behandling, jeg gerne ville have. Jeg er sindssygt ked af, hvad jeg har gjort. Det var ikke min mening at gøre det. Jeg kan ikke forstå det," sagde han under dagens grundlovsforhør.

Publiceret 26 March 2016 12:13