Fængselsbetjents opslag går viralt:

"Jo, jeg er en møgso og en klam luder"

Af
Af Daniel Sennek

Hanne Bigum er fængselsbetjent i Vestre Fængsel, og så er hendes Facebook-opslag blevet spredt rundt på det sociale medie. Således har mere 700 mennesker liket det. I opslaget skriver hun kort fortalt om at være fængselsbetjent.
"Hvem er jeg...Jo jeg er en møgso, en klam luder, en fed kælling, en magtliderlig sur fisse i følge temmelig mange af dem jeg omgåes til daglig. Jeg ligger, som jeg har redt, når jeg bliver sparket ned, får at vide at mit hoved skal skilles fra min krop eller at jeg får en klat afføring smidt efter mig. Jeg er racist når jeg beder visse grupperinger om at følge reglerne og opføre sig anstændigt."
"Hvem er jeg også.. Jo, jeg er den, der trøster din søn, når han endnu engang havner hos mig. Jeg er den, der passer på voldtægtsforbryderen, der har voldtaget din kæreste. Jeg er den, der opmuntrer din mand til at ændre sit liv til det bedre, jeg er den, der passer på tricktyven, når din mormor på 90 år er blevet narret i sit eget hjem."
"Så fortæl mig lige en gang til at jeg fortjener at blive chikaneret i min fritid, at jeg fortjener altid at skulle være på vagt når jeg er i zoologisk have med mine børn og at jeg fortjener at mit dyrebare liv går tabt"
Hannes opslag om livet som fængselsbetjent kommer efter sagen for nylig, hvor en fængselsbetjent blev stukket ned, mens han ikke var på arbejde.
"Den anden grund var, at jeg så en debat på facebook, hvor fængselsbetjente virkelig blev rakket ned. Retorikken i debatten var virkelig hård mod fængselsbetjente og det blev jeg provokeret af. Det er normalt i debatter omkring fængselsbetjente at ordene "magtliderlig" "selv ude om" osv osv tit bliver brugt," fortæller Hanne.

Publiceret 26 March 2016 10:45