Modelfoto

Modelfoto

Ung mand udsat for knivstikkeri

18-årig flygtede ind på værtshus og fik førstehjælp

Af
Peter Friis Autzen

En 18-årig mand fra Odense måtte i nat flygte ind på værtshuset Skæve Thorvald i Bjergegade i Fredericia, da han var blevet ramt i ryggen af et knivstik. Det oplyser vagtchef Martin Rasmussen ved Sydøstjyllands Politi.
Episoden fandt sted på hjørnet af Axeltorv og Dalegade klokken 02:19. Den 18-årige blev ramt nederst i ryggen og søgte derefter hjælp på Skæve Thorvald, hvor dørmanden ydede førstehjælp.
Da politiet ankommer, konstateres det, at manden har et en-to centimeter dybt og cirka to centimeter bredt sår i ryggen. Han sendes på skadestuen i Kolding, hvor han behandles. Såret er ikke livsfarligt, og hans blødninger er heller ikke voldsomme, oplyser politiet.
"Manden ønskede af uvisse årsager ikke at have noget som helst med politiet at gøre. Og han vil ikke tale med os om sagen, som vi så må efterforske ad andre veje," siger Martin Rasmussen.
Der kan være flere årsager til, at den unge mand ikke vil tale med politiet. Dels kan han være i chok, dels kan han have en idé om selv at sørge for repressalier eller hævn, og dels kan han tilhøre et bandemiljø eller andre kredse, hvor kontakt med politiet ikke er at foretrække.

Publiceret 30 April 2016 10:30