Arkivfoto.

Arkivfoto.

Rasende far:

"Svinet voldtog vores 14-årige datter så brutalt, at hun blødte ud af underlivet"

"Hej alle.
Som i nok ved nu, blev vores datter på 14 udsat for en brutal drugrape af en 19 årig mand i december 2015.
Retten har nu frifundet manden for voldtægt? Men givet ham en betinget dom på 30 dage for seksuelt samkvem med en mindreårig?
Årsagen til frifindelsen.
Vores datter var klar nok i hovedet til skrige, trods de slag svinet tildelte hende i ansigtet og på kroppen i de 1.5 time han voldtog hende inden gæster rev døren op og rev svinet af.
I Danmark er det åbenbart tilladt at voldtage børn, sålænge De er ved bevidsthed.. Vær sød at tilkendegive Jeres mening på Ekstra bladets debat mv., så svinet ikke går fri og andre børn skal opleve at være til grin i Danmark.- Vores datter var klar nok i hovedet til skrige, trods de slag svinet tildelte hende i ansigtet og på kroppen i den halvanden time, han voldtog hende, inden gæster rev døren op og rev svinet af."
Sådan lyder en rasende fars opråb på Facebook ifølge Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Den 14-årige pige står frem: Sådan blev jeg voldtaget af den 19-årige mand

Faderen er vred efter dommen i Retten i Næstved, hvor en 19-årig mand blev frikendt for voldtægt af en 14-årig pige. Retten mente, at pigen ikke var så fuld eller stofpåvirket, at hun var ude af stand til at sige fra.
"På Rigshospitalets traumecenter for voldtægtsofre konstaterede de, at svinet havde mishandlet vores datter så groft, at hun blødte ud af underlivet, havde blodudtrækninger, samt skreget så voldsomt hun havde mistet stemmen. Nu flere måneder efter, lider vores datter stadig af angst, hun har menstruation, som varer op til 25 dage af gangen," skriver faderen til den 14-årige pige.
Kommentér eller del gerne faderens budskab via Facebook-opslaget under denne artikel.

LÆS OGSÅ: Den 14-årige pige står frem: Sådan blev jeg voldtaget af den 19-årige mand

Publiceret 11 May 2016 17:00