Arkivfoto

Arkivfoto

Vanvittigt! Fiskeline hængt op på legeplads:

Spændt ud i hovedhøjde, så børnene vil ramme det

Af
Af Daniel Sennek

Forældre er i chok efter et uhyggeligt fund på en legeplads i Haveforeningen Carl Nielsens Minde i Gladsaxe. Her har tre drenge nemlig gjort en opdagelse, der har spredt skræk og rædsel. I legetårnet, legeskuret og på tværs af gyngerne havde ukendte gerningsmænd spændt næsten usynlig fiskeline op i omtrent halshøjde på de børn, der jævnligt bruger legepladsen. Det skriver Berlingske.
"Det var tre drenge, der havde opdaget fiskelinerne. Gudskelov for det," fortæller en lettet Søren Randløv, Søren Randløv, der sidder i bestyrelsen i haveforeningen, til Berlingske:
"To af stederne sad fiskelinen meget kriminelt. Blandt andet på vej op i legetårnet, hvor man kan kravle op ad et reb, der sad det lige i et barns hovedhøjde, og på gyngerne var det også spændt ud i hovedhøjde, så børnene vil ramme det, hvis de brugte gyngerne."
Hvem der har sat den næsten usynlige fiskeline op er der ikke nogen, der ved. Men uanset om det er drengestreger eller bevidst handling for at skade børn, så er det noget, der ikke bare har rystet beboerne, men også vakt opmærksomhed hos politiet.
Hos Vestegnens Politi bekræfter man, at der er indgivet en anmeldelse og understreger samtidig, at man ser meget alvorligt på sagen.
"Vi har taget kontakt til SSP i området for at undersøge, om der er noget, vores lokalpoliti kan gøre sammen med dem, for at finde ud af, hvad det handler om," fortæller Gitte Larsen, der er leder af lokalpolitiet i området, til Berlingske.
Legepladsen ligger et sted, der er svært tilgængeligt, hvis ikke man kender området, mens det heller ikke er et sted, hvor unge mennesker typisk hænger ud, skriver Berlingske.
 
 

Publiceret 01 June 2016 10:54