En 38-årig pædofili-anklaget mand har kontaktet adskillige børn i Hammel og Thorsø-området.

En 38-årig pædofili-anklaget mand har kontaktet adskillige børn i Hammel og Thorsø-området.

Hel by i alarmberedskab:

Falsk fotograf, som er tiltalt i 10 børnesex-sager, slog til på kræmmermarked

Af
Af Kian Johansen

En 38-årig mand, der for tiden bor i Thorsø-området, er politianmeldt for at have kontaktet adskillige børn i Hammel og Thorsø-området.
De fleste af de kontakter til børn, som den 38-årige mand har foretaget, og som FavrskovPosten kender til, er foregået under Hammel Hestemarked. Det er i sig ikke ulovligt.
Men samtidig er manden tiltalt for at have begået 10 seksuelle overgreb mod drenge i Fredericia-området. Retssagen begynder på mandag. Den 38-årige har på forhånd tilstået et seksuelt tilfælde.
Det skal understreges, at manden er tiltalt, ikke dømt.

I alarmberedskab

Politiet i Hammel har tidligere på ugen, på blandt andet Facebook advaret mod en børnelokker i området.
"Vi er i alarmberedskab i Thorsø og vi er meget opmærksomme," fortæller Dan Jensen, der i denne sammenhæng er facebook-administrator på 8881 Thorsø-Info. Han har i løbet af de seneste dage brugt en del tid på at forklare især facebook-brugere fra Fredericia, at siden er beregnet til lokalt brug.
De har nemlig ønsket at komme ind på siden, for at høre mere om den 38-åriges færden og angiveligt også at advare folk i Thorsø om manden, der på facebook blandt andet har kaldt sig 'Kalle Peter Pilfinger'.
Derudover har han gået under navne som 'Klumpfisken2016', 'Prutsmølf' og 'Klumpedumpe' på andre sociale medier.
Det har ikke været muligt for FavrskovPosten at få kontakt til den 38-årige. Vi ville gerne have hørt hans side af sagen.

Politiet i Hammel advarer mod en børnelokker og opfordrer forældre og børn til at være opmærksomme.

Politiet i Hammel advarer mod en børnelokker og opfordrer forældre og børn til at være opmærksomme.

"Jeg giver en karusseltur"

"Jeg har politianmeldt ham sammen med flere forældre. Han har kontaktet ualmindeligt mange børn i området," siger en forælder til FavrskovPosten. Hun ønsker at være anonym, men FavrskovPosten kender hendes identitet.
Hun har selv forsøgt at følge mandens færden på de sociale medier og er da også blevet blokeret på flere af de profiler, han har oprettet.
Hvordan ved du, at det er den 38-årige der har oprettet de profiler?
"Fordi hans billede er på, og hans ansigt er genkendt af flere i området. På en af profilerne kan man se ham sidde med en øl på Hammel Hestemarked, med benene på bordet og man kan skimte flere piger fra Thorsø i baggrunden," fortæller hun.
Det er jo ikke ulovligt?
"Nej, men han har fulgt flere piger på Instagram og forsøgt at blive venner med dem. Han har også lovet at give en karruseltur på Hammel Hestemarked. Det er da ikke almindeligt at en 38-årig mand forsøger at kontakte så mange børn og giver dem is og penge," siger hun.
FavrskovPosten kender til flere tilfælde, hvor børn er blevet kontaktet af manden og har fået tilbudt penge og is. Det er især drenge der har fået det tilbud.

Bruger alibi som fotograf

Der tegner sig et billede af en 38-årig mand, der bruger et alibi som journalist og fotograf til at tage billede af børn. Eller også bruger han sociale medier til at finde børnene og derefter forsøger han at få kontakt med dem.
Finder man en af hans utallige profiler på de sociale medier, så vises videoer optaget ved Tungelundskolen i Thorsø og blandt andet et billede af Aidt Slagtehus. Nogle af børnene har fået at vide, at manden er fotograf, det fortæller flere af FavrskovPostens kilder.
På FavrskovPostens egen facebook-side fortalte profilen 'Palle Pelle Pilfinger' for et stykke tid siden, at han havde oprettet en ny lokal netavis.
"Vi er 2 dage gammel  siden er freelance og vil på ingen måde køre konkurrence med andre aviser incl. jer," lyder det. 
Siden indeholdt primært artikler, der så ud som de var skrevet af, fra FavrskovPostens egen hjemmeside.
Nu virker linket ikke og profilen 'Kalle Peter Pilfinger' vises ikke længere på Facebook.

38-årige har erkendt overgreb

Den 38-årige er anklaget for 10 overgreb mod drenge i Fredericia-området. Retssagen begynder mandag.

Den 38-årige har erkendt at have misbrugt en 14-årig dreng og sigtelsen lyder på andet seksuelt forhold end samleje.
Efter det første forhold blev kendt, gik politiet i gang med at efterforske sagen yderligere, og der indløb flere anmeldelser mod manden.
Overtrædelserne handler om blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgang, og alle forholdene er begået i Fredericia-området.

Kilde: Fredericia Dagblad

Publiceret 09 September 2016 13:40