Udbrændt Citroen og sorte kufferter brugt i sag om parteret 25-årig:

Hvem har set noget?

 
I forbindelse med efterforskningen af drabet på en 25-årig mand i Ballerup, efterlyser Københavns Vestegns Politi nu vidner der har set omstændighederne omkring en bilbrand i Skodsborg i Nordsjælland. Der er tale om en sort Citroen C4, der blev fundet brændende ud for Skodsborgparken nr. 8 onsdag den 7. september omkring midnat.
"Bilen tilhører en af de personer vi fik varetægtsfængslet i drabssagen tirsdag formiddag. Så det er altså ikke ham selv der har brændt den af. Bilen kan vise sig at være meget interessant i sagen," siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.
Læs også: Bilbrand i Skodsborg

Sort kuffert

Samtidig offentliggør politiet også billeder af to sorte kufferter der er brugt i forbindelse med forbrydelsen. Ifølge politiets efterforskning er liget af den 25-årig mand blevet transporteret i både sorte kufferter og den type blå IKEA-poser, som der blev offentliggjort billeder af onsdag.
"Så har du set personer opfører sig mistænkeligt, mens de transporterede en sort eller sort/gul kuffert som på billederne, nær de steder som politiet vurderer er centrale i sagen (Hedeparken nr. 179 i Ballerup og Orchidevej i Albertslund), så ring straks til os på 43861448," siger Svend Foldager.

Publiceret 09 September 2016 08:25