Privatfoto.

Privatfoto.

Familiefar gennempryglet:

Gør ALDRIG dette, hvis du møder aggressive unge indvandrere i flok!

Det går lang tid, før den 31-årige familefar, Martin Dyrving, igen går i byen. I weekenden mødte han en flok indvandrerdrenge på Nørreport Station i København. Han gjorde det, man alding må gøre: Han lod sig provokere. Derfor blev han gennembanket.
Voldsagen, som nu efterforskes af politiet, bliver heftigt debatteret på Facebook, hvor Martin, hans forlovede og hans søster har lagt billeder op af den forslåede familiefar til tre.
Angiveligt skulle flokken af unge indvandre have kastet en tom flaske Blå Gajol efter Martin. Hen vendte sig og sparkede flasken tilbage mod det unge. Derefter blev han angrebet. Et vidne så detaljeret overfaldet og har kontakt til politiet.

LÆS OGSÅ: Indvandrerbande hærger Netto: Politiets svar? Send en mail
Martins forlovede, Louise, skiver bl.a. på Facebook:
"Fuck, hvor jeg hader vold i nattelivet. Jeg håber så meget, at  I er fanget på overvågningen ved 7-Eleven ved Nørreport overfor Netto, så I kan få jeres straf. Hvis nogen har set noget kl. ca 03.50-04.10 natten til søndag så skriv gerne til mig, hans forlovede Louise på 26 13 77 46 eller kontakt politiet på Hovedbanegården om tip. Det så vores elskede far til 3, der skal præsenteres for sine børn på den her måde, det er bare ikke i orden, men hvor er jeg/vi dog evig taknemmelige for, at vi har et vidne, da han intet selv kan huske."
Og Martins søster skriver:
"Jeg er i chok,  jeg er fuldstændig mundlam. At man uprovokeret kan gå hen og tæske en mand (min bror) uden grund også enda 6 imod 1. Jeg håber inderligt, at I melder jer selv!For I fortjener af få en straf! Min bror er far til 3 børn ! Han blev faktisk slået bevistløs og husker intet selv! Jeg vil meget gerne bede alle på facebook om af dele mit opslag, så det kan komme ud. Der er muligvis nogle ekstra vidner, som vi meget gerne ville have fat i."

LÆS OGSÅ: Unge mænd angriber tilfældige kvinder med knytnæveslag FOR SJOV: Kaldte overfald "grineren"
Du kan hjælpe Martin og hans familie med at sprede budskabet og efterlysningen ved at dele og kommentere gennem Facebook-opslaget under denne artikel:

Publiceret 22 September 2016 12:13