60-årig kvinde hjalp udlænding med at finde vej:

Det kostede hende 32.000 kroner

Politiet efterlyser en udenlandsk, engelsktalende mand for at udnytte kvindes dankort på det groveste

 
Det kan være utaknemligt at være hjælpsom. Det fandt en 60-årig kvinde fra Fuglebjerg ud af, da hun torsdag ved 13-tiden hjalp en udenlandsk mand, som dukkede op på kvindens arbejdsplads på Østre Parkvej og spurgte om hjælp til at finde vej til indkøbscentret Ringstedet.
Den 60-årige kvinde og en kollega forlod kortvarigt kontoret for at printe et kort som hjælp til manden, der mistænkes for ubemærket at have stjålet den 60-åriges pung med blandt andet dankort i. Først da banken senere samme dag kontaktede den 60-årige, opdagede hun tyveriet af sit dankort, som i mellemtiden var blevet misbrugt til hævning af 32.000 kroner kontant samt brugt til indkøb flere steder i Ringsted og Roskilde, inden det blev spærret.
Tidligere på dagen - omkring klokken 09 - havde kvinden handlet i Rema 1000 på Kaserne Allé i Ringsted. Gerningsmanden har sandsynligvis afluret kvindens dankort-pinkode her og efterfølgende opsøgt hende for at stjæle kortet.
Den mistænkte beskrives som: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 24-25 år, 165-170 cm., spinkel af bygning, sort, kort hår, talte engelsk. Han forlod Østre Parkvej på ukendt måde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 21 October 2016 13:44