Arkivfoto

Arkivfoto

Rystet Omar Marzouk:

"Så står der to fremmede mænd i mit hjem"

Af
Af Daniel Sennek

Den danske komiker Omar Marzouk fortalte tidligere i oktober til BT, at han ikke længere følte sig dansk ovenpå en debat i programmet Debatten, hvor Dansk Folkepartis Martin Henriksen sagde til elevrådsformanden fra Langkaer Gymnasium, Jens Phillip Yazdani, at han ikke nødvendigvis er dansk, bare fordi han er født i landet, taler sproget og går i dansk skole.
Det affødte en masse reaktioner. Men nu er reaktionerne dog gået for vidt.
På sin Facebook-profil deler Omar Marzouk et billede af et brev han har modtaget. Brevet fandt komikeren i sin postkasse, og budskabet er ikke til at misforstå.
"Klart du ikke føler dig dansk; for det er du ikke og blir det aldrig. God tur hjem. Dansk ordsprog: fisk og gæster lugter ilde 3. dagen."
Og det er langtfra det eneste grænseoverskridende som Omar Marzouk har oplevet efter sine udtalelser.
"Jeg var nede i kælderen, da jeg pludselig hørte noget ovenpå. Jeg troede, at det var min svoger, men da jeg kommer op, så står der to fremmede mænd i mit hjem. Jeg spørger, hvad fanden de vil, men de kigger bare på mig og tager flugten," siger Omar Marzouk til Ekstra Bladet.
Og det uanmeldte og uvelkomne besøg går langt over den 43-årige komikers grænse. Han har nemlig hemmelig adresse, efter han tidligere oplevet noget lignende, da han var med til at lave tv-programmet "Det Slører Stadig".
"Det er altså nogen, der har gjort en indsats for at finde frem til, hvor jeg bor. Der er også personer, der har bedt om kontrakter fra de steder, jeg har optrådt, og så er det jo, man begynder at spekulere i, om det er for at finde personlige oplysninger om mig," siger Omar Marzouk til BT.

Publiceret 21 October 2016 08:45