Uskyldig kørelærer hængt ud som spritbilist af politiet:

"Jeg er simpelthen i chok"

 
En nordsjællandsk kørelærer står muligvis tilbage med en vingeskudt forretning, efter han blev taget af Nordsjællands Politi i en af julens mange spritkontroller. Det skriver Ekstra Bladet.
Kørelæreren havde netop drukket en enkelt genstand, da han satte sig i sin bil, og det fik politiets alkometer til at slå ud, så han blev tvunget til en efterfølgende blodprøve. Blodprøven viste senere, at kørelæreren ikke havde en promille over det tilladte, men da var skaden allerede sket. Politiet havde nemlig nået at servere historien om, at den lokale kørelærer var blevet taget i spritkørsel til flere medier, som viderebragte den.
Af hensyn til sin fremtidige forretning, ønsker kørelæreren at forblive anonym, selvom han i princippet er renset for alle anklager. Han siger dog:
"Artiklen med tilhørende videoklip er blevet delt 600-700 gange på Facebook. Jeg kommer fra et småt lokalsamfund, hvor alle kender alle, og der ikke er så mange kørelærere at tage af. Nu kan alle få den mistanke, at jeg kører spirituskørsel, uden det har nogen hold i virkeligheden. Det er helt forkasteligt, at politiet kan gå ud med den udmelding. Jeg er simpelthen i chok," siger den fortvivlede kørelærer til Ekstra Bladet, som forgæves har forsøgt at få en kommentar til historien fra Nordsjællands Politi.
Kørelæreren frygter økonomisk tab i hans forretning og overvejer derfor, om han vil kontakte en advokat og lave en sag ud af det.

Publiceret 08 January 2017 13:08