Danmarks uheldigste spillefugl:

Sådan lavede han gevinsten - og sådan endte han i fængsel

 
Et forsøg på at narre sig til en gevinst koster en 29-årig mand 10 måneders fængsel. Det skriver Rødovre Lokal Nyt.
Den 29-årige havde et smart trick i ærmet, da han 4. december trådte ind på Q8-tanken på Tårnvej i Rødovre med fem Oddset-kuponer til en værdi af 20.000 kroner.
Han afleverede de fem kuponer til en ung ekspedient, der kørte dem igennem systemet. De 20.000 kroner ønskede den 29-årige at betale med gevinsten fra en helt anden kupon, men den kupon viste ingen gevinst, hvilket var en del af mandens trick, som handlede om at trække tiden.
Fodboldkampene skulle afviklet i timerne efter og det var hans håb, at han kunne blive hængende på Q8 og afvente kampenes resultater for herefter at betale med et eventuelt overskud.
"Han prøvede at trække tiden og bad tankpasseren om at vente lidt og prøve at køre kuponen igennem igen, for hvis ikke de fem kuponer blev annulleret inden for 10 minutter, var det tanken der hæftede for beløbet," fortæller anklager, Henrik Uhl, fra Københavns Vestegns Politi til Rødovre Lokal Nyt.
Den unge tankpasser anede dog uråd og kontaktede sin chef, som ankom lidt efter og tilkaldte politiet.
At det ikke betaler sig at svindle, er sagen et godt eksempel på. For paradoksalt nok gik mange af kampene på kuponerne hjem. Den 29-årige ville have haft et overskud på 3.500 kroner, hvis han bare havde betalt de 20.000 kroner fra start - nu ender han i fængsel i 10 måneder. Straffen blev ekstra streng, da manden i forvejen havde en betinget dom fra en lignende bedragerisag, skriver Rødovre Lokal Nyt.

Publiceret 31 January 2017 14:22