Skræksag fra Nordsjælland:

8-årig dreng tvunget til dyresex af to kvinder

 
En skrækkelig sag om menneskehandel, ulovlig tvang, vold og trusler står, ifølge et anklageskrift fra Nordsjællands Politi, til at blive udrullet. To kvinder fra Helsinge - en 36-årig dansk kvinde og en midaldrende Thailandsk født kvinde - har siddet varetægtsfængslet siden september måned sigtet for at have holdt en kvinde og hendes 8-årige dreng indespærret og udsat dem for forskellige rædsler i et hus og et haveskur i Nygade i Helsinge. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Med vold, ydmygelser og dødstrusler tvang de drengen til at blive filmet, mens han blandt andet skulle slikke kønsorganerne og dievorterne på en hund samt løbe rundt i dametøj. Hans mor, som er af thailandsk oprindelse blev med vold og dødstrusler tvunget til at arbejde som prostitueret for kvinderne. De påstod, at hun skyldte dem 200.000 kroner, som hun skulle ligge af.
Kvinden nåede ifølge Frederiksborg Amts Avis at arbejde som prostitueret for de to tiltalte i knapt halvandet år fra foråret 2015 til september 2016, inden sagen blev afsløret.
Udover at være tiltalt for menneskehandel, ulovlig tvang, vold og dødstrusler er den 36-årige danske kvinde tiltalt for at have narret i alt 114.500 kroner fra en retarderet mand, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Publiceret 25 February 2017 09:51