Vidner til tragisk dødsbrand:

Kvinde kæmpede for sit liv for at komme ud af huset

 
En 51-årig kvinde omkom onsdag aften i en brand i en etageejendom i Ørbæk på Fyn, skriver TV2 Fyn. Politiet blev tilkaldt klokken 20.50 onsdag aften, og da redningsmandskabet nåede frem, fandt man frem til kvinden i huset. Efterfølgende forsøgte redningsmandskabet forgæves at få liv i kvinden.
Nu har Fyns Politi afhørt forskellige vidner, og det er kommet frem, at kvinden kæmpede for sit liv, inden hun blev reddet ud af den brændende bygning.

Spærret inde

"Vi har vidneforklaringer, der blev optaget i går, der fortæller, at man har hørt den pågældende banke på ruden indvendigt fra, kort før hun bliver bragt ud. Så det kan jeg godt bekræfte, siger politikommissær Jack Liedecke til TV2 Fyn.
Politikommissæren fortæller, at kvinden tilsyneladende har været spærret inde og ikke kunne komme ud gennem døren, fordi håndtaget til det værelse, hun befandt sig i var defekt.

Samlever sigtet

Kvindens 46-åriges samlever er anholdt og blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger for at have påsat branden. Ejendommen er i flere etager, og de andre beboere i ejendommen blev reddet ud ved egen hjælp og genhuset.

Publiceret 02 June 2017 10:19