Foto: Nordsjællands Politi.

Foto: Nordsjællands Politi.

Dagens dummeste:

To mænd på natligt tyvetogt lavede KÆMPE-BRØLER

Hvem i alverden møder op på en togstation tre timer før, at det første morgentog kører?
Det spørgsmål stillede et par betjente sig også, da så to personer på Gørløse Station en tidlig morgen.
"Omkring klokken 03.45 kom to mænd gående mod stationen med en pose i hånden, hvilket vi bemærkede, imens vi var i området i forbindelse med et andet ærinde. Men de to mænd bemærkede ikke os," beretter Nordsjællands Politi i et opslag på Facebook - og fortsætter:
"Der er jo som sådan ikke noget ulovligt i at komme gående med en pose i hånden midt om natten, om end det ikke lige er det tidspunkt på døgnet, man normalt møder flest mennesker i Gørløse. Selvom mændene ikke umiddelbart havde gjort noget ulovligt, sagde vores politinæser os alligevel, at vi hellere måtte holde et vågent øje med dem.
Da de to mænd satte sig til at vente på stationens perron, besluttede vi os for lige at kontrollere, om alt var, som det skulle være. Der var trods alt cirka tre timer til dagens første tog, så måske vi ligefrem kunne hjælpe dem med noget.
Hjælp fra politiet var de dog på ingen måde interesserede i, fandt vi ud af, da vi trådte frem og præsenterede os selv. De blev nemlig meget mundlamme ved synet af os, imens de forsøgte at skjule deres pose. Vi nåede dog at spotte, at der lå en del smykker i posen, og dét, sammenholdt med deres mistænkelige opførsel, kastede en visitation af sig.
I posen og på de to mænd fandt vi adskillige smykker, en stor del kontanter, arbejdshandsker, en lommelygte og en skruetrækker, hvilket indbrudstyve er svært berygtede for at bruge. Håndjernene klappede derfor prompte om håndleddene, og så blev de ellers transporteret fra togstationen til politistationen. Det var nok ikke en del af deres plan, men i det mindste slap de for at vente tre timer på morgentoget…
Dagen efter blev de to fremstillet i grundlovsforhør, hvor de begge erkendte at have begået indbrud i nærheden af Gørløse Station. Det gav dem i første omgang en varetægtsfængsling, imens vi nu efterforsker sagen nærmere," lyder beretningen fra politiet.
 

Publiceret 23 June 2017 11:34