Skyldig i iskoldt dobbeltdrab på gravid ekskæreste og hendes nye mand:

"Tror du, at du slipper så let?”

Af
Af Daniel Sennek

 
Den 26-årige mand, der stod bag det uhyggelige dobbeltdrab i landsbyen Snøde på Nordlangeland klokken cirka 20.45 den 17. april sidste år, er netop blevet kendt skyldig i dobbeltdrab på sin 23-årige ekskæreste og hendes nye samlever på 35 år. 
Det skriver BT.
Inden den 26-årige rettede et oversavet jagtgevær mod både sin ekskæreste og hendes nye samlever, påkørte han bevidst den 35-årige mand. Det dræbende skud faldt kort efter, da den 26-årige sygeligt jaloux og nu drabsdømte mand vendte om med bilen til det kvæstede offer.
Mens han sagde ordene ”tror du, at du slipper så let?” skød han den 35-årige mand fra klos hold. Han affyrede to skud mod ham.
Den 26-årige mand dræbte ekskæreste med to skud - det sidste et nakkeskud, mens hun lå stille på vejen efter det første skud.
Den frygtelige tragedie skete i forbindelse med, at den 26-årige mand den skæbnesvangre aften kom til Snøde for at aflevere sin og ekskærestens fælles datter på fem år. Den lille pige sad på bagsædet af bilen, da hendes mor og bonusfar blev skudt på en måde, der reelt var rene likvideringer.
Nu skal nævninge og juridiske dommere votere på strafudmålingen. Han risikerer fængsel på livstid.

Publiceret 29 June 2017 09:58