Vinnie Haugaard Sørensen Andersen har det efter omstændighederne godt, men har fået en del hævelse og blå mærker i ansigtet - og måske en lille hjernerystelse.

Vinnie Haugaard Sørensen Andersen har det efter omstændighederne godt, men har fået en del hævelse og blå mærker i ansigtet - og måske en lille hjernerystelse.

Vinnie faldt bevidstløs om i stort vejkryds:

Nu efterlyser hendes datter den mand, der gad hjælpe

"Jeg vil meget gerne i kontakt med ham, for jeg synes, han har fortjent en gave for at hjælpe min mor."
Sådan siger 35-årige Jani Haugaard Sørensen om en efterlysning, hun har lavet på Facebook.
Her søger hun en dansk mand omkring de 50 år, som fredag formiddag ved 10.30-tiden hjalp hendes 58-årige mor, Vinnie Haugaard Sørensen Andersen, da hun i Bilka-krydset i Tilst faldt bevidstløs om.
"Hun ventede i lyskrydset, og da hun skulle til at gå over, gik det hele pludselig i sort. Og da hun faldt til jorden, røg hendes hoved direkte ned i asfalten," fortæller Jani Haugaard Sørensen, som først fik det hele at vide søndag, hvor hendes mor stadig var tydeligt hævet og havde blå mærker i ansigtet efter faldet.
"Jeg har en mor, der er meget, meget stædig. Hun vil ikke være til besvær og vil ikke have, at jeg skal bekymre mig."
Det karaktertræk må den hjælpende herre også have oplevet, for han tilbød at køre Vinnie Haugaard Sørensen Andersen hjem til Viby, hvor hun bor, men det afslog hun venligt med beskeden, at han ikke skulle besvære sig, hvorefter hun tog bussen hjem.
"Hun tog bare hjem og tog en kold klud på hovedet. Først i dag har hun været til lægen, som har taget en frygtelig masse prøver uden at finde noget. Hun er almindeligvis superfrisk, så vi ved ikke helt, hvorfor det skete," siger Jani Haugaard Sørensen og genfortæller morens beretning fra Bilka-krydset.
"Hun var helt rundt på gulvet, da hun vågnede op, men hun husker, at der holdt to-tre biler, hvor folk bare gloede på hende uden at hjælpe hende. Men ham, som vi efterlyser, kørte ind til siden og kom hen for at hjælpe, og det er vi dybt taknemmelige for."
Jani Haugaard Sørensen håber, at han, hvis han melder sig, måske kan sige noget om, hvor længe moren har ligget på jorden.
Foruden håbet om at komme i kontakt med samaritten fra Tilst, var der også et budskab med efterlysningen på Facebook.
"Jeg laver også opslaget for at sige: 'Kom nu ind i kampen og hjælp hinanden her i lille Danmark'. Jeg synes, det er utroligt, at man ikke går ud og hjælper en dame på nogen og 50 år, når hun falder om," siger Jani Haugaard Sørensen.
Den hjælpsomme herre kan kontakte Jani Haugaard Sørensen på tlf. 26 85 72 38 eller jani@jani.dk.

Publiceret 15 August 2017 14:42