Modelbillede

Modelbillede

Lis er et ærligt menneske:

Her er hendes meget usædvanlige efterlysning

Læs mere her

Af
Jeppe Helkov

De fleste kender det. Man har lidt travlt og skal parkere på en måske lidt for trang parkeringsplads. Og før man får set sig om har man måske efterladt en lille Bilka-bule eller en rids i nabobilen. Men hvad gør man så? Efterlader man en seddel med sit nummer på - eller lader man som ingenting og kører fra regningen? For Lis og Anker Jensen er svaret klart. Derfor kommer de nu også med en i disse tider sjælden eftersøgning.
Tirsdag den 8. august havde Lis Jensen været i Kvickly og kørte som sædvanligt væk fra parkeringspladsen. Men da hun kom hjem opdagede hun, at hun havde en skade på sin bil. Og hun frygter nu, at hun i alt stresset og jaget er kommet til at bule eller en ridse på en anden bil. Og det vil Lis Jensen ikke have siddende på sig.
“Min kone er bange for, at hun har ramt en anden bil. Hun er frygtelig ked af det. Men hun opdagede det først, da hun kom hjem,” siger Anker Jensen og fortæller, at de allerede har forsøgt at finde frem til en muligt offer.
“Vi har både været hos politiet og i Kvickly for at sige, at hvis de hører noget fra nogen, der har fået en parkeringsskade, så kan de henvende sig til os.”
Nu var I jo “sluppet” fra skaden. I har ikke overvejet bare at lades som ingenting?
“Nej, det kunne vi ikke drømme om. Det her er kun sket, fordi min kone ikke mærkede noget. Vi kører ikke bevidst fra skader. Så nu efterlyser vi ejeren af en bil, der muligvis har fået en skade på Kvicklys parkeringsplads sidste tirsdag.”
Har du fået en skade på din bil, der passer til Anker Jensens beskrivelse, kan du kontakte ham på ankerjensen@outlook.com.

Publiceret 17 August 2017 15:09