Bandelederen Danny Abdalla .
Foto: Ritzau Foto.

Bandelederen Danny Abdalla . Foto: Ritzau Foto.

Udvist to gange af DK - men på tålt ophold:

Et spor af voldtægter, afpresning, narko og skyderier

Bandelederen Danny Abdalla er udvist af Danmark, men på tålt ophold. Da han ikke kan sendes ud af landet, skal han dagligt melde sig hos myndighederne.
Det har dog ikke forhindret ham i at udeblive fra sin meldepligt i 505 dage og, ifølge et anklageskrift, begå store mængder ny kriminalitet. Det skriver Information, ifølge Ritzau.
Avisen har fået aktindsigt i det omfangsrige anklageskrifts, om rummer anklager om blandt andet af skyderier, narkokriminalitet, afpresning og voldtægter.
Forbrydelserne skulle være sket i en stribe byer i Nordjylland: Halvrimmen, Hjørring, Hjallerup, Løgstøg, Nykøbing Mors og Hurup, skriver Information.
Danny Abdalla er leder af banden Den Internationale Klub i Aalborg og er tidligere blevet udvist fra Danmark to gange - for grov narkokriminalitet og røveri.
Men fordi han angiveligt er dødsdømt i Libanon, er han ikke blevet udsendt. Han er derfor blevet i Danmark på tålt ophold.
Information skriver, at der er 308 personer i Danmark, der er pålagt såkaldt kriminel meldepligt. 202 ved politiet ikke, hvor er.
Kære læsere, hvad skal vi stille op med disse personer? Skriv gerne din mening i Facebook-opslaget under denne artikel:
 

Publiceret 16 September 2017 18:03