Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politiker efterforskes af politiet:

Arrangerede sexorgier og gangbangs i stedet for obligatorisk byrådsmøde

Af
Af Daniel Sennek

 
Formanden for familie- og institutionsudvalget i Syddjurs, Per Zeidler, efterforskes nu for sin rolle i en stor sag om sexorgier.
Det skriver Aarhus Stiftstidende.
Mindst to gange på 14 dage har han bragt piger til og fra gangbang-events i Ammitsbøl Forsamlingshus ved Vejle, ifølge avisen. Et af arrangementerne fandt sted onsdag den 25. oktober. Foran forsamlingshuset holdt bilen, hvor der på nummerpladen står "Per Zeidler, Syddjurs største politiker". I fem timer holdt bilen der, mens 16 mænd kom og gik, inden Per Zeidler angiveligt forlod stedet med de to piger.
Problemet er bare, at i samme tidsrum fandt et møde sted i byrådssalen på Ebeltoft Rådhus. En obligatorisk del af jobbet som byrådsmedlem og udvalgsformand. Et job, hvor Per Zeidler tjener 350.000 kroner om året.
LÆS OGSÅ: Exit: Wistoft opfordrer Zeidler til at trække sig fra byrådet øjeblikkeligt
Da avisens journalister spørger ind til datoen, kan politikeren pludselig ikke huske så langt tilbage.
Østjyllands Politi efterforsker sagen om sexorgierne, og viser det sig, at Per Zeidler arrangerede gangbang-events - og tjente penge på det - så risikerer han en tiltale for rufferi, hvilket kan give fire års fængsel.
Per Zeidler vil ikke kommentere på sagen, da Aarhus Stiftstidende konfronterede ham ved forsamlingshuset, sammen med en af pigerne.
"Hvad jeg laver her? Det behøver jeg vist ikke fortælle dig! Jeg har ingen kommentarer til jer, I skriver jo alligevel det, I vil," siger Per Zeidler til Aarhus Stiftstidende.

Publiceret 09 November 2017 08:15