Jeg var iklædt en halterneck-kjole, der gik mig til anklerne og dækkede brysterne, samt en lang, løs skjorte over kjolen, som også dækkede både brysterne, fortæller kvinden

Jeg var iklædt en halterneck-kjole, der gik mig til anklerne og dækkede brysterne, samt en lang, løs skjorte over kjolen, som også dækkede både brysterne, fortæller kvinden

Chokeret kvinde til firmafest:

Min mands kollega stikker hænderne ned oppefra og rager godt og grundigt på mine bryster

En kvinde er med sin mand til firmafest:
"Jeg er iklædt en halterneck-kjole, der går mig til anklerne og dækker brysterne, samt en lang, løs skjorte over kjolen, som også dækker både bryster og evt. kavalergang."
"Jeg er en stor pige og ikke verdens smukkeste, men ser dog nogenlunde okay ud. Jeg er også meget blufærdig, så for mig er det en selvfølge at dække mig til.
"På et tidspunkt står jeg og snakker med en kvindelig kollega til min mand, og der står også et par ældre, mandlige kolleger ved siden af os. Pludselig vælger den ene - ret berusede - mandlige kollega at stikke hånden ned under min skjorte, kjole og bh oppefra og rager godt og grundigt på mine bryster!"
"Jeg var fuldstændig paf over at nogen kunne finde på at rage på kolleger og/eller kollegers koner/kærester til en firmafest, og derfor fik jeg desværre ikke gjort noget ved det. Udover at trække mig hurtigt væk, så hans hånd røg ud."
Læs også: Lagde sex-billeder fra fest på sin FB-profil: Det skulle han ALDRIG have gjort
"Den kvindelige og anden mandlige kollega så det og gjorde intet, rage-mesteren grinede bare hånligt og smørret, og alle omkring os lod, som om de intet havde set. Jeg fandt hurtigt min mand og fortalte ham det, og han skældte med det samme sin kollega ud - men kollegaen grinede igen bare hånligt og sagde at jeg selv havde villet det!? WHAT?! Jeg står ganske normalt og snakker med en anden og har tøj på, der end ikke viser det øverste af kavalergangen, og så har jeg selv villet det????"
"Min mand skældte ham og truede ham med tæv hvis han nærmede sig mig igen - tak, min søde mand for at forsvare mig når jeg ikke selv kunne!,"
Fortællingen står på en hjemmeside, hvor kvinder fortæller om, hvordan de bliver udsat for sexchikane og overgreb.
Læs også: Sexchikane: 18-årig kvinde kørt ud i skov for at se chefen onanere
 

Publiceret 27 December 2017 07:00