Voldtægtsmand efterlyses:

Har muligvis friske bid-sår i ansigtet

En kvindelig hundelufter har anmeldt, at hun blev forsøgt voldtaget på åben gade lørdag den 30. december ved middagstid. Gerningsmanden og vidner efterlyses

 
Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med et hold cykelryttere, som kørte på stisystemerne i Risby Mark ved Oxbjergvej i Glostrup lørdag den 30. december ved middagstid. Rytterne kan nemlig have set noget i forbindelse med et brutalt voldtægtsforsøg, som skulle være begået ved middagstid på stisystemet i Risby Mark ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup.

Før forbrydelsen skete, kørte cykelrytterne forbi stedet, hvor en kvindelig hundelufter kort efter blev overfaldet. Der er tale om et 6-7 cykelryttere på racercykler, som kom fra vest og først krydsede Nordre Ringvej (Ring 3) via cykelbroen og derefter cyklede videre ad stisystemet i østlig retning mod Oxbjergvej.

Minutter efter gik kvinden ad samme rute, hvor hun blev overfaldet af en kraftig mand på 40-50 år, 180-185 cm høj med skægvækst. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden, og bed ham angiveligt i ansigt eller på halsen.

"Vi vil meget gerne høre fra cykelholdet. Men vi hører også gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stisystemet – f.eks. en mand med friske sår i hoved eller på halsen," siger efterforsker Steffen Johannesen fra Københavns Vestegns Politi.

Publiceret 02 January 2018 13:38