Foto: Mathilde Grafsrtröm fra udstillingen Female beauty with an edge

Foto: Mathilde Grafsrtröm fra udstillingen Female beauty with an edge

Se billederne:

Helt glatbarberet eller hår på forneden?

”Jeg har et stort problem! Jeg er en 14 årig, næsten 15 årig pige. Jeg vil gerne have et svar fra gerne et par fyre om hvordan de har det med hår dernede? :-) jeg barberer ''bikini linjen'' eller hvad det nu hedder, og så også lidt mere sådan så det ikke bare ligner en kæmpe dusk. Så jeg er ret baberet dernede men der er stadig hår fordi jeg syntes det ser forkert ud når man ligner en 11 årig pige dernede. Men hvad tænder drenge egentlig mest på? :-)”
Sådan starter en debattråd inde på et forum for unge mennesker på nettet. Pigen fik mange svar på sit spørgsmål.
Se billedserien til højre for denne artikel.
”Jeg, personligt vil nok helst have en glatbarberet fisse. Det tænder mig virkelig ikke, hvis det er en stor behåret dusk.” svarede 'Nikolaj'.
En anonym debattør var i den anden grøft.
”jeg synes, det er ret frækt, og jeg tænder på det, men der er mange, der ikke tør sige det,” skrev han.
Denne internetdebat faldt 27-årige Stine Kristiansen fra Jelling over, da hun var i gang med at søge inspiration til sit afgangsprojekt på Designskolen i Kolding. Hendes afgangsprojekt består af seks hæfter om kønsbehåring, der kan bruges i seksualundervisning. Hun har nemlig koblet den førnævnte debat sammen med spørgsmål fra en del af undervisningsministeriets materiale til seksualundervisning. De seks hæfter har hver sin kategori: “Glat eller hår dernede”, “Glat”, “Hår”, “Trimmet”, “Sygdomme” og “Du bestemmer selv”.
Se billedserien med forskellige eksempler øverst til højre for denne artikel

null

Publiceret 06 January 2018 11:00