Arkivfoto.

Arkivfoto.

Skyderi i frisørsalon:

Mand anholdt

Syd- og Sønderjyllands Politi har i nat klokken 01.43 anholdt en 20-årig mand. Det skete ved en anholdelsesaktion på en adresse på Stengårdsvej i den østlige del af Esbjerg.
Den 20-årige er mistænkt for at have været involveret i det skyderi, der fredag aften fandt sted i en frisørsalon på hjørnet af Stormgade og Ingemanns Alle i Esbjerg.
Syd- og Sønderjyllands Politi anser skyderiet for at være en del af den konflikt, der i øjeblikket er mellem to kriminelle grupperinger i Esbjerg. De to kaldes henholdsvis Stengårdsvej grupperingen og Kvaglund grupperingen.
Den anholdte vil senere lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Tidspunktet for grundlovsforhøret er endnu ikke fastlagt. Det forventes, at anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved retsmødet. Derfor kan politiet ikke i øjeblikket oplyse om flere detaljer i sagen.
"Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker forsat intensivt i sagen, ligesom der også fortsat vil være øget patruljering i byen," siger linjechef for efterforskningen, politiinspektør Claus Nørgaard.

Publiceret 06 January 2018 12:30