Arkivfoto fra Ulstrup, hvor Trine Nielsen og hendes fire børn blev dræbt af manden Morten Nielsen, som tog sit eget liv bagefter.

Arkivfoto fra Ulstrup, hvor Trine Nielsen og hendes fire børn blev dræbt af manden Morten Nielsen, som tog sit eget liv bagefter.

Beredskabschef om ufattelig familietragedie:

'Tårene trillede ned ad kinderne'

2017 var et barskt år for de frivillige hos Beredskab og Sikkerhed Randers. Det lagde beredskabsdirektøren ikke skjul på, da han lørdag stod på talerstolen for at takke de mange frivillige for deres indsats.
Men især en ufattelig familietragedie gjorde indtryk på beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl, skriver Randers Amts Avis:
"Med mine 13 år i ambulancetjenesten troede jeg, at jeg havde oplevet alt. Indtil vi i januar sidste år rykkede ud til Ulstrup, hvor en hel familie var fundet død," fortalte han og henviste dermed til den familietragedie, som den 9. januar 2017 fandt sted i en villa i Amstrup Bakker. Her dræbte en familiefar sin kone og deres fire børn for til sidst at tage livet af sig selv.
"Den sag står lysende klart i min hukommelse. Den rystede mig. Og jeg må indrømme, at tårerne trillede ned ad kinderne, da jeg den aften puttede mine egne børn," sagde beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl ifølge Randers Amts Avis, mens flere af de frivillige nikkede for at bekræfte, at han bestemt ikke var den eneste, der var blevet påvirket af arbejdet med denne tragiske sag.
 

Publiceret 07 January 2018 17:08