Havde 3,75 millioner kroner siddende i solklappen på bilen:

"Det havde nær taget livet af mig"

Af
Af Daniel Sennek

 
"I var sgu lige ved at tage livet af mig ved chokket. Og så kom tårerne. Men jeg troede stadig ikke helt på det."
Sådan lyder det fra en fynbo, der i en hel uge gik rundt uden at vide, at hans solklap i sin bil pludselig havde en værdi af 3.750.000 kroner. Der sad nemlig en vinderkupon fra Lotto, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.
"Det er jo frygteligt at tænke på nu, at den bare har ligget der. Men det er jo bare smart, for så har man den altid med, hvis man lige kommer forbi kiosken. Men det kan da godt være, at jeg fra nu af vil lægge mine kuponer et andet sted," fortæller den glade millionær, der samme morgen som Danske Spil fanger ham, har været i banken.
Lørdag middag tog han for at handle og få tjekket sine vanlige lynlotto-kuponer uden joker, som han aldrig selv får kigget efter derhjemme.
Damen bag disken kører kuponen igennem, og manden når da at registrere, at der er en gevinst på kuponen. Men da det går op for ham, at gevinsten er over 9.999 kroner – og at kioskpersonalet fortæller ham, at det altså godt kan betyde, at det er "den helt store", stivner smilet og blodet begynder at bruse i kroppen.
"I var sgu lige ved at tage livet af mig ved chokket. Og så kom tårerne. Men jeg troede stadig ikke helt på det. Så da jeg kom hjem, ringede jeg til min gode ven og nabo, som jeg har kendt i 35 år, og spurgte om han ikke lige ville komme over. Han var egentlig taget på fisketur og havde kørt temmelig langt. Men da jeg fortalte om gevinsten, vendte han om med det samme. Jeg måtte simpelthen have nogen til at tjekke tallene igen sammen med mig," fortæller han til Danske Spil.
Glæden og lettelsen var selvsagt stor, da han mandag morgen kunne tage i banken og få kuponen i sikkerhed. Og at pengene er faldet på et tørt sted, er der heller ingen tvivl om.
"Min kone har for kort tid siden fået konstateret en kronisk sygdom. Og da jeg har et meget hårdt arbejde, hvor jeg tager hjemmefra kl.6 om morgenen og kommer sent hjem om aftenen og samtidig skal klare det praktiske. Så har jeg grublet meget over, hvordan jeg skulle få det til at hænge sammen med at skulle arbejde, til jeg bliver 67 år. Men nu kan jeg købe mig lidt fri. For det er altså ikke fordi, jeg vil sige op. Jeg er meget glad for mit arbejde. Jeg kan bare ikke holde til det i længden. Det er nok også med den baggrund, at jeg har grædt så meget. Det er bare en kæmpe forløsning," fortæller han til Danske Spil.

Publiceret 09 January 2018 07:14