'Sugar-daddy':

Så udspekuleret voldtog han 16-årig pige

En 36-årig mand skal i fængsel i et år og tre måneder.
Ved Retten i Horsens blev han tirsdag bl.a. dømt for to fælde af voldtægt af en 16-årige pige fra Horsens-området. Det skriver Horsens Folkeblad.
Der er ikke tale om voldtægt i traditionel forstand, men voldtægt ved ulovlig tvang.
Den nu 18-årige kvinde og nu 36-årige mand mødte hinanden i 2015 via dating-sitet Sugardating.dk.
Den dengang 16-årige Horsens-pige oprettede en sugar-babe profil og udgav sig dermed for at være 18 år. Hun fik kontakt med den 18 år ældre mand, og de aftalte at mødes. De aftalte også, at de kunne have sex, hvis gnisten var der - og at pigen kunne få 5000 kr. for god sex og oprigtig interesse. De mødtes nogle gange i en ganske kort periode. Derefter afbrød pigen kontakten, og den 36-årige har forklaret i retten, at det frustrerede ham, at hun ikke svarede på hans beskeder, skriver Horsens Folkeblad.
Efter en måneds tid, hvor pigen havde ignoreret beskeder, sendte han et billede til pigens far. Billedet var et screen-shot af korrespondancen, hvor de to aftaler en betaling på 5000 kr. for sex. Efterfølgende truede manden med at offentliggøre korrespondancen til flere.
"Jeg kender én, der kender din søster. Vil du gerne, at alle fra studiet ser, hvad du render og laver med gamle mænd, og ser alle beskederne om penge for sex?"
Den nu 18-årige har bl.a. forklaret i retten, at hun følte sig mega presset, meget bange og panisk for, hvilken betydning det kunne få for hendes liv, hvis beskederne kom ud i offentligheden. Derfor indvilgede hun i at mødes med manden endnu to gange.
I retten har begge forklaret, at de havde samleje, da de mødtes de pågældende gange.
"Samleje var ikke sket, hvis pigen ikke var blevet tvunget," lød det fra anklageren, som fastslog, at der uden tvivl er tale om voldtægt ved brug af ulovlig tvang.
Den dømte skal foruden sagens omkostninger også betale en erstatning til offeret på 30.000 kr. Efter en kort snak med sin forsvarer valgte han at anke dommen til landsretten, skriver Horsens Folkeblad.
 

Publiceret 09 January 2018 16:13