Unge mænd amok i sort BMW:

Kørte far og søn ned ved gågade

Af
Af Daniel Sennek

 
En far og en søn fra Frederikshavn kom gående ad gågaden Danmarksgade sent lørdag aften. De to havde været en tur i byen, men da de krydsede Tordenskjoldsgade blev den tur hurtigt afbrudt på en ganske voldsom måde.
"Sønnen går forrest, og et par meter bag ham går hans far. I krydset kommer der pludselig en sort BMW, som påkører den 35-årige søn, der bliver kastet op på kølerhjelmen," fortæller Carsten Kjær fra lokalpolitiet i Frederikshavn til TV 2 NORD.
Den sorte BMW kørte med den 35-årige på motorhjelmen over 20 meter, inden den bremsede så hårdt op, at den 35-årige røg af.
LÆS OGSÅ: Tre mænd stak af fra dyr taxaregning: Men så er det ikke smart at være et kendt ansigt
Faderen har forklaret politiet, at han lige nåede at banke på bilens siderude, da hans søn blev kørt ned. Så da sønnen røg af, satte BMW'en i bakgear ig kørte også faderen ned. Herefter stak den af fra stedet mod vest.
Heldigvis var sønnen - og faderen - sluppet billigt. Faderen slog hovedet og flækkede et øjenbryn, men efter ambulancen kom til stedet, kunne de begge gå hjem. Den sorte BMW blev 40 minutter senere standset af politiet, hvori der sad en 19-årig og en 21-årig frederikshavner, der begge blev anholdt og sigtet for grov vold. De blev efterfølgende løsladt.
"Hvis de havde kørt hurtigt, havde den 35-årige haft nogle voldsomme skader, men det betyder ikke, at det ikke er alvorligt. At man på den måde bruger en bil til at gøre vold på andre er meget alvorligt," siger Carsten Kjær til TV 2 NORD.

Publiceret 09 January 2018 10:52