59-årig stod bag svimlende 363 sexovergreb:

Sådan narrede han både børn og voksne

Mand fra Farum har 133 ofre i alderen 8-62 år på samvittigheden. Langt de fleste er børn

Af
Af Jacob Nielsen

 
3½ års fængsel. Det er straffen, en 59-årig mand fra Farum fik tildelt i Østre Landsret, hvor ankesagen onsdag fik sin ende, skriver DR.
Dommen er en stadfæstelse af byrettens dom, som blev anket af den 59-årige. Han har fra start lagt sig fladt ned, kendt sig skyldig i anklagerne og indvilliget i at gå i behandling, og derfor mente han, at byrettens dom var for streng.
Det var forældrene til en 12-årig pige, der fik sagen til at rulle, da de anmeldte manden til Nordsjællands Politi. Sagen har været efterforsket siden 2014.

Han udgav sig for at være enten dreng eller pige på 15 år, og fik dermed de mange ofre til at sende sig nøgenbilleder og sexscener over nettet. Optagelserne, han modtog, delte han nogle gange med andre.
Der er i alt 133 ofre i sagen, som han samlet har krænket 363 gange.
Anklager ved Statsadvokaten i København, Siw Olsen, er tilfreds med stadfæstelsen af dommen og fortæller, at landsretten har lagt vægt på det store antal ofre.
"Der er tale om en meget alvorlig sag, hvor utrolig mange børn og unge er blevet forulempet gennem længere tid," siger Siw Olsen til DR.

Publiceret 25 January 2018 11:56