Heidis mand styrtede i døden - så gik hun konkurs:

"Jeg er rigtigt ked af det - det gør ondt"

Af
Af Daniel Sennek

 
"Jeg har kæmpet længe og det er nu slut. Jeg er rigtig ked af det, jeg har gjort hvad jeg kunne, det er jo mit 4 “barn”, næsten 14 års arbejde som jeg har bygget op, så selvfølgelig gør det ondt, både følelsesmæssigt, men også økonomisk."
Ovenstående kan man læse på Heidi Mensels Facebook-side torsdag eftermiddag. 
I 2012 mistede Heidi sin mand, da han styrtede i døden på sin polterabend. Nu er guldsmeden, som parret have sammen, gået konkurs.
"Ja, jeg er erklæret konkurs med min virksomhed Guldsmed Mensel ApS. MEN det er IKKE mig der har indgivet konkursbegæring, hvilket fremgår af retsbogen fra skifteretten, men jeg er enig med at det var det helt rigtige at gøre, som situationen nu var," skriver Heidi Mensel på Facebook.
Guldsmed Mensel blev startet i Kolding Storcenter i 2004, og de første år drev Heidi Mensel butikken sammen med sin mand, som omkom i en flyulykke i 2012. Siden har hun selv drevet forretningen, som hun håber kan blive åbnet igen med en ny ejer.
"Jeg er okay, det samme er børnene, som er hjemme fra skole i dag, vi står sammen som vi har gjort tidligere. Når en dør lukkes, så åbnes en ny!" slutter hun på Facebook.

Publiceret 26 January 2018 11:24