Det var blandt andet disse designmøbler, der blev fundet under ransagninger forskellige steder i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi

Det var blandt andet disse designmøbler, der blev fundet under ransagninger forskellige steder i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi

Kæmpe hælerisag:

22-årig har solgt designermøbler for over en million kroner

Ung mand erkender groft hæleri

En 22-årig mand fra Aarhus blev i går varetægtsfængslet efter at have erkendt at have begået hæleri ved at sælge stjålne designmøbler for over en million kroner. Tre andre personer er sigtede i sagen, oplyser Østjyllands Politi.
Efter en længere efterforskning mod organiseret tyveri og hæleri af designmøbler og lamper anholdt Østjyllands Politi i onsdags fire personer - to mænd og to kvinder fra Aarhus. Der blev i forbindelse med anholdelserne ransaget på en række adresser i Aarhus, hvor der blev fundet en del designmøbler.
Politiet fremstillede i går den formodede hovedmand i sagen i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Den 22-årige mand erkendte sig skyldig i groft hæleri. Sagen kører derfor som en tilståelsessag, og han blev varetægtsfængslet frem til 15. februar.
De andre tre personer, der i onsdags blev anholdt, er blevet løsladt men er fortsat sigtede i sagen. De nægter sig skyldige.
Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen.
 

Publiceret 26 January 2018 15:30