Medarbejder bortvist:

Hældte toiletrens i kollegas energidrik

Af
Claus Beyer Ottedahl

Mette Dolmer Thygesen

 
En kvindelig rengøringsassistent måtte onsdag middag køres med udrykning til hospitalet i ambulance fra sin arbejdsplads Frederiksborgcentret i Hillerød.
Her havde en anden ansat i centret tilsyneladende hældt toiletrens i kvindens RedBull-energidrik, forlyder det ifølge Hillerød Postens oplysninger.
Nordsjællands Politi har modtaget en anmeldelse om hændelsen, bekræfter politiet, som nu skal i gang med at behandle sagen. Kvinden, som fik hældt toiletrens i sin drik, er 54 gammel.

Meget alvorlig hændelse

Adm. direktør i FrederiksborgCentret, Carsten Larsen, siger til Hillerød Posten:
”Det er en meget alvorlig hændelse, som vi tager meget alvorligt. Jeg kontaktede omgående politiet og gav dem en orientering, så sagen ligger nu hos politiet, som skal finde ud af, hvad der videre skal ske”.

En bortvist og to opsagt

”Vi har bortvist en medarbejder og i samme forbindelse opsagt to andre medarbejdere,” fortsætter Carsten Larsen.
”Jeg er utrolig glad for, at der ikke er sket nogen fysisk skade på vores medarbejder. Vi tog omgående fat i vores sundhedsforsikring, som har reageret hurtigt, og der er iværksat akut krisehjælp. Selvom der ikke er sket nogen fysisk skade på vores medarbejder, så er det en meget voldsom oplevelse og som sagt en meget alvorlig hændelse”.

Publiceret 26 January 2018 12:30