Tryllekunstneren fra helvede:

Sexkrænkede flere børn på sommerlejr

Retten i Haderslev har kendt en 56-årig mand skyldig i ni tilfælde af blufærdighedskrænkelse af fire piger

Af
Af Jacob Nielsen

 
Han var tryllekunstner for børn, frivillig i Dansk Flygtningehjælp og frivillig på Indre Missions sommerlejr, men de næste tre år må en 56-årig mand fra Grindsted-området overhovedet ikke have noget med børn at gøre.

Torsdag blev han idømt fire måneders fængsel for i ni tilfælde at have krænket fire piger i alderen 6 til 15 år. Det skriver jv.dk.
Manden er tidligere blevet beskyldt for lignende, og hans forsvarer forklarede i retten, at der skete noget med ham psykisk efter de tidligere beskyldninger. Selv hævdede manden, at de seneste sexkrænkelser var en form for råb om hjælp.
Ifølge jv.dk har han, til en børnefødselsdag i et privat hjem, hvor han var hyret som tryllekunstner, spurgt en 6-årig pige, om han måtte se hendes tissekone. De andre forhold var begået i en periode på tre år i forbindelse med Indre Missions sommerlejr på Gammelbro Camping. Herfra blev han bortvist, da krænkelserne blev opdaget.
Udover fængselsstraf og forbud mod at beskæftige sig med børn skal den 56-årige også betale hver af de krænkede piger 5.000 kroner i erstatning, bestemte retten.

Publiceret 26 January 2018 14:12