Johnny Nielsen er tilbage til at styre grøntafdelingen efter at have fået sit livs chok. Foto: brie

Johnny Nielsen er tilbage til at styre grøntafdelingen efter at have fået sit livs chok. Foto: brie

Chefen ramt af blodprop:

”Jeg nåede at tænke, at nu skal jeg dø”

Af
Jørgen Brieghel

”Jeg er til 50 års fødselsdag hos min bror i Liseleje. Jeg er gået uden for for at trække lidt frisk luft, da det sker: Det sortner for mine øjne, og jeg går omkuld uden varsel. Men jeg når at tænke: Nu er det sket – nu skal jeg dø, og det kommer til at gøre ondt”.
Johnny Nielsen er grøntchef hos Føtex i Albertslund.
”Jeg har aldrig fejlet noget og kun haft to sygedage i løbet af de sidste ti år”, fortæller han.
Men i slutningen af juli sidste år gik det galt. Han blev ramt af flere blodpropper i lungerne.
”Jeg vågede op igen på jorden og kunne ikke bevæge mig. Heldigvis blev jeg fundet, og der blev ringet 112”, fortæller Johnny Nielsen. Han blev kørt til Hillerød hospital og derefter til Rigshospitalet. Det viste sig, at han havde fået hele to blodpropper i lungerne.
”De opererede mig, og da fandt de ud af, at den også var gal med kranspulsåren og med nyrerne”.
”Det blev et langt forløb. Jeg var indlagt en måned, før jeg blev udskrevet”.
Først i begyndelsen af november kunne Johnny Nielsen vende tilbage til sit arbejde i Albertslund. En blid start to timer om dagen.
”Det var meget positivt at komme tilbage. Jeg fik blomster og alle var meget glade og havde savnet mig. Nu er jeg ved at være oppe på fuld tid, men jeg er mærket af sygeperioden og er meget træt om aftenen”, fortæller Johnny Nielsen.
For kollegerne i Føtex var det noget af et chok at få meddelelsen.
”Jeg var lige startet på ferie, da jeg blev ringet op og fik den tragiske besked”, siger varehuschef Lasse Storm Hansen. ”Det rystede os rigtig meget alle sammen”.
I butikken ”rykkede man sammen”, som Lasse Storm Hansen udtrykker det. ”Vi hjalp hinanden, men har jo slet ikke samme kompetence som Johnny, og vi var nervøse for, om han overhovedet kunne komme tilbage”.
”Det har været et stort tab for os, og vi er derfor rigtig glade for at have Johnny tilbage. Det samme er kunderne”, siger Lasse Storm Hansen.
Han fortæller, at Føtex Albertslund er en af de otte butikker i Føtex-kæden, der går først med at udvide deres grøntafdelinger. Som konsekvens af det vil grøntafdelingen i Albertslund fra 1. marts blive en selvstændig enhed i varehuset. Tidligere har den været en del af Food-afdelingen.
Og Johnny Nielsen er klar til at gå i gang med de nye opgaver.

Publiceret 28 January 2018 14:03