Anne blev dræbt på hotelværelset i Spanien:

Kæresten tiltalt for at kvæle hende med mobiloplader

Af
Af Daniel Sennek

 

En 54-årig dansk mand fra Amager er belvet tiltalt for at have dræbt sin kæreste Anne på et hotel på Costa del Sol i Sydspanien. Tiltalen kommer næsten tre år efter, at den nøgne kvinde blev fundet død på hotelværelse 524 på det firestjernede BQ Andalucia Beach Hotel i Torre del Mar øst for Málaga.

Det skriver Ekstra Bladet, der er kommet i besiddelse af anklageskriftet.

Ifølge dette dræbte den tiltalte sin 40-årige kæreste med en mobiloplader, hvor han kvalte hende med ledningen.

Manden blev anholdt den 21. juni 2015, hvor han siden har siddet varetægtsfængslet i det centrale arresthus i Alhaurin de la Torre uden for Malaga, og bliver i februar bliver stillet for en dommer og en jury.

Ekstra Bladet skriver, at parret var kommet op at skændes på en bar i byen Torre del Mar, hvor de var sammen med nogle venner.

Derefter var Anne taget hjem på hotelværelset, men den tiltalte mand fulgte efter. Da kvinden var faldet i søvn, dræbte den dengang 51-årige kæreste hende ifølge anklageskriftet ved at kvæle hende. Kvindens lig var præget af nakkeskader og vold.

Både manden og kvinden var påvirket af kokain og alkohol, da det skete. Manden har efterfølgende forklaret, at han ikke kan huske, hvad der er sket, da han var for fuld. Desuden fortæller lokale medier, at han nægter sig skyldig.

"Jeg har set mange gæster, der døde af naturlige årsager som hjertestop eller lignende. Men intet som det her," sagde hoteldirektør Andrés Guerrero ifølge Ekstra Bladet dengang.

 

Publiceret 30 January 2018 07:30