Kørelærer nægter voldtægt af elev:

"Vi kyssede jo bare"

Af
Af Daniel Sennek

 

En kørelærer fra Næstved stod torsdag for Retten i Næstved. Anklaget som sexforbryder, da han er tiltalt for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Det skriver Sjællandske.

Dømmes manden, risikerer han at miste retten til at virke som kørelærer.

Offeret - en 18-årig pige - forklarede i retten, at hun var elev hos manden i 40'erne. Efter en endt køretime i november kom kørelæreren med op i hendes nye lejlighed. Her tungekyssede han pludselig pigen, samt berørte balder og bryster, forklarede pigen.

"Jeg panikkede og sagde stop til ham, men det reagerede han ikke på," fortalte den følelsesmæssigt temmelig påvirkede pige fra vidneskranken, ifølge Sjællandske.

Efterfølgende stak manden en finger op i hende, forsøgte at trække hende hen til et værelse, men måtte opgive, da pigen fortalte en løgn om, at en kammerat var på vej og var der om to minutter. Kørelæreren valgte herefter at fordufte.

Den tiltalte mand nægter sig dog skyldig. Ifølge ham var det eleven, som havde inviteret ham op i lejligheden, og han var fulgt med på grund af sin interesse for boliger.

"Jeg gik og kiggede i et par minutter, og ville så tage videre til et møde. På vej ud tog hun fat i mig, og vi kyssede hinanden. Det var helt gensidigt," lød det fra manden ifølge Sjællandske.

Publiceret 02 March 2018 07:46