Noah blev kun halvandet år - tæsket brutalt til død:

"Jeg er er dybt rystet. Det er jo forfærdeligt, at man kan slå et barn ihjel, og så bliver det aldrig opklaret"

Af
Af Daniel Sennek

 

En 31-årig mand, der siden den 15. februar 2017 har siddet fængslet - anklaget for at have forvoldt den lille dreng Noahs død - kunne fredag forlade retten som en fri mand. 

Det skriver Jydske Vestkysten.

Den 31-årige mand var tiltalt for fire forskellige forhold:

Forhold 1: Den 31-årige er tiltalt for den 15. september 2016 på en ukendt måde at have udøvet vold mod Noah, hvilket medførte blå mærker i ansigtet, på armen og brystkassen, hudafskrabninger på ørerne samt skader i skridtet i form af hudafskrabninger og blå mærker. Her blev manden frikendt.

Mor kæmpede desperat kamp for sin døende søn: "Hjertet slår ikke. Han er helt bleg. Der er ingen kontakt med ham"

LÆS OGSÅ: Mor kæmpede desperat kamp for sin døende søn: "Hjertet slår ikke. Han er helt bleg. Der er ingen kontakt med ham"

Forhold 2: Vold mod egen søn ved at smide ham hårdt ned i en seng, mens de boede på Ehlershjemmet, findes den 31-årige skyldig.

Forhold 3: Den 31-årige er tiltalt for i Sommersted den 27. december 2016 på en ukendt måde at have udøvet vold mod Noah, hvorved han fik en større blødende rift ved endetarmen, frifindes den 31-årige

Og det sidste forhold, hvor manden stod tiltalt for at have forvoldt Noahs død med vold af særlig rå og brutal karakter med døden til følge, blev den 31-årige mand også frikendt.

LÆS OGSÅ: Lille Noah blev kun halvandet år: Lemlæstet og tæsket til døde

Tre dommere og tre nævninge har fundet, at flere kunne have haft mulighed for at ødøve dødsvolden mod Noah. Derfor kunne den 31-årige mand ikke dømmes for det.

Familien til Noah er dybt påvirkede:

"Jeg er er dybt rystet. Det er jo forfærdeligt, at man kan slå et barn ihjel, og så bliver det aldrig opklaret," siger de ifølge Jydske Vestkysten.

 

Publiceret 25 March 2018 09:15