Arkivfoto

Arkivfoto

Kendt blogger:

Så meget sprut og hash fandt jeg på min au pair-piges værelse

Da realitystjernen, bloggeren og iværksætteren Sarah Louise Christiansen fyrede sin au pair-pige og skulle tømme hendes værelse, gjorde hun et par chokerende fund.

Det skriver Sarah Louise i sin blog, hvor hun også bringer billeder af fundene.

"Da jeg kommer ind i værelset, får jeg mig noget af en overraskelser, for der er tomme sprut og vin flasker overalt og der lugter som en værtshus. Og når jeg tænker over det, så synes jeg nogle gange at hun har haft lidt blanke øjne, men jeg tænkte bare at hun måske var træt, fordi hun ofte gik i byen og kom sent hjem….. men så mange tomme flasker, tyder da på at hun ikke har haft et almindeligt forbrug eller er det bare mig. Derfor tjekkede jeg mit eget lager af alkohol og kunne se at der manglede 11 flasker vodka!! Jeg havde over 30 flasker tilbage fra en fest jeg holdt for nogle år tilbage og nu var der kun 19…hmm," skriver Sarah Louise.

Og det skulle blive værre:

"Men da jeg kommer til hendes skuffer og åbner en af dem, så bliver jeg ramt i hovedet af en stank som ikke er til at tage fejl af…HASH!!!! are you fucking kidding me!!! ikke bare en lille klump…men hele 3 poser!!!"

Læs mere på Sarah Louises blog her.

 

 

Publiceret 29 April 2018 18:06