Arkivfoto: Martin Warming

Arkivfoto: Martin Warming

Rocker-røvtur:

Fik beslaglagt 25 luksusbiler og 7 motorcykler

25 luksusbiler og 7 motorcykler, 1 fuldautomatisk riffel, 2 håndvåben, 1 signalpistol og et større kontantbeløb, 

Så omfattende var fangsten, da politiet i nat slog til i Storkøbenhavn og anholdt 4 personer og sigtede dem for ulovlig våbenbesiddelse og såkaldt kloning af biler. 

Aktionen blev udført af politiets regionale efterforskningsfællesskab, Særlig Efterforskning Øst, med støtte fra politikredse på Sjælland.

Personerne er mistænkt for at foretage såkaldt kloning af luksusbiler, hvor man erstatter det originale stelnummer med et kopieret stelnummer fra en anden bil. Én af de anholdte er fuldgyldigt medlem af en rockergruppering, mens den anden anholdte er medlem af en anden rockergruppering. De to øvrige anholdte er i forvejen kendt af politiet.

Det oplyser Københavns Politi.

"Vi er meget tilfredse med resultatet af nattens anholdelser og ransagninger, der efter kort tids efterforskning har givet et foreløbig godt resultat. Indsatsen er forløbet tilfredsstillende. Der forestår nu yderligere efterforskning i sagen, hvorfor yderligere anholdelser ikke kan afvises", siger vicepolitiinspektør Mads Helios. Alle 4 anholdte vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Roskilde med krav om fængsling.

kb 

Publiceret 01 May 2018 16:12