16-årige Jonas fundet nøgen og brutalt gennembanket ved legeplads:

16-årige Jonas fundet nøgen og brutalt gennembanket ved legeplads

Det brutale overfald har sat ar på sjælen. Nu er der endelig - efter to år - nyt i sagen

Af
Daniel Sennek

 

For to år siden blev Jonas Andersen fundet nøgen og stærkt forslået i nærheden af Legeparken ved Koldinghus i Kolding. Nu er en 18-årig mand endelig blevet tiltalt i sagen.

Det skriver JydskeVestkysten.

Mandag sad den tiltalt i retten, hvor han er sigtet for i alt 34 forhold. Det mest markante og alvorlige: Det brutale overfald på den dengang 16-årige Jonas Andersen. For knap to år siden blev han fundet - nøgen og gennembanket. 

Ifølge anklageskriftet havde tiltalte slået og sparket Jonas Andersen adskillige gange, hvilket medførte, at han pådrog sig blødninger under den bløde hjernehinde, skader omkring øjnene, flere løse tænder og hudafskrabninger på hele kroppen.

Den tiltalte 18-årige mand nægter sig skyldig i forholdet - og nægter desuden at tale om det. Jonas Andersen har gået i skole med tiltalte, forklarede han mandag i retten.

Han husker tydeligt, at den tiltalte var til stede, da ha blev tævet. Han ved dog ikke med sikekrhed, om tiltalte var en af dem, der slog og sparkede. Jonas Andersen var nemlig "stærkt beruset", fortalte han i retten.

"Jeg kan huske hans (tiltaltes, red.) stemme. Han sagde, at nu havde jeg fået nok, sagde Jonas Andersen i Retten i Kolding ifølge JydskeVestkysten.

Publiceret 08 May 2018 07:50