En flok drenge kom mandag op at toppes ved Bakken.Det endte i knivstik. Foto: Hans Henrik Tholstrup

En flok drenge kom mandag op at toppes ved Bakken.Det endte i knivstik. Foto: Hans Henrik Tholstrup

Politiet til mand, som stak 14-årig dreng ned:

Meld dig nu! Ellers...

Vi har gode billeder. Derfor: Meld dig, hvis du ikke vil se et billede af dig selv i avisen.

Sådan lyder politiets opfordring til den gerningsmand, som stak en 14-årig dreng ned med kniv ved Dyrehaven og Bakken nord for København mandag aften.

"Der er sikret overvågningsmaterialet fra stedet, og som jeg har fået forklaret, så er det af rigtig god kvalitet. Jeg vil derfor bede gerningsmanden om at melde sig selv, hvis ikke han vil se et billede af sig selv i avisen," siger politikommissær og efterforskningsleder Allan Lørup fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Overfaldet fandt sted kort før klokken 22 mandag, da uoverensstemmelser mellem to grupper af unge drenge udviklede sig. Den 14-årige dreng blev stukket to gange, én gang i ballen og én gang ved brystregionen. Han er uden for livsfare.

Gerningsmanden er muligvis en dreng på omkring 15 år. Ifølge politiets oplysninger skal han være af udenlandsk baggrund og omkring 180 centimeter høj. På gerningstidspunktet har vidner beskrevet, at han bar blåt tøj, som formentlig var joggingtøj. Han var desuden iført en sort kasket, skriver bt.dk.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 15 May 2018 16:04