Arkivfoto - ikke fra den aktuelle sag.

Arkivfoto - ikke fra den aktuelle sag.

Hvor lavt kan man synke: Plyndrede rustvogn under bisættelse

Bedemand fik et chok

Bedemand Bibbi Boisen fra Beder ved Aarhus skulle lørdag kl. 11 sørge for, at en familie fik sendt deres afdøde pårørende af sted på den sidste rejse fra Viby Kirke. Desværre for hende fik bisættelsen et kedeligt efterspil, skriver TV2 ØSTJYLLAND.

Da Bibbi Boisen kom ud til rustvognen efter bisættelsen og skulle gøre klar til at køre kisten på krematoriet, blev hun nemlig mødt af et trist syn. Den ene forrude i bilen var smadret, og en tyv havde stjålet bedemandens mappe.

”Jeg var og er stadig så gal over det. Vi har nu nået lavmålet for, hvor lavt man kan synke for at få fat i nærmest ingenting. Jeg er i chok," siger Bibbi Boisen til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun skyndte sig at fjerne så mange glasskår fra den smadrede rude som muligt, så familien, der netop havde bisat deres afdøde, intet opdagede, da bedemanden kørte væk med kisten.

Bibbi Boisen har lavet et opslag om tyveriet på Facebook - det er delt mere end 1400 gange. Her kan flere fra lokalområdet berette om en tyv på scooter, der kører rundt og smadrer bilruder.

Publiceret 11 June 2018 00:00