Foto: Mostphotos / Privat

Ældre par tilbød Sofie sex-trekant og forsøgte at tvinge hende ind i varevogn: Nu advarer hun andre kvinder

22-årige Sofie Holm fra Amager slap heldigt fra at blive bortført på åben gade af et ældre ægtepar

Af
Jacob Nielsen

En meget ubehagelig oplevelse natten til torsdag i sidste uge får nu 22-årige Sofie Holm fra Amager til at slå alarm og advare andre kvinder i hovedstadsområdet. Det skriver TV2 Lorry.

Sofie var ved 02-tiden på vej hjem fra en veninde, da hun på Øresundsvej på Amager blev antastet af et ældre par, der forsøgte at tvinge hende ind i en sølvgrå varevogn.

"Lige pludselig kører den ind foran mig og stopper, så jeg ikke kan komme væk. Der sidder en mand i varevognen og en ældre dame. Damen stiger ud af varevognen og går prompte hen imod mig. Hun spørger mig, om ikke jeg ikke har lyst til at være sammen med et par. Jeg bliver selvfølgelig chokeret og svarer nej, men da jeg forsøger at gå videre, tager hun fat i min arm og holder mig fast op ad varevognen og prøver at få mig ind i den," fortæller Sofie Holm til TV2 Lorry.

Sofie fik vristet sig fri og kunne derefter stærkt chokeret stikke af fra parret.

Efterfølgende skrev hun en beskrivelse af episoden og en tilhørende advarsel til andre kvinder på Facebook, og derigennem er hun kommet i kontakt med to andre kvinder, som har haft lignende oplevelser. En har fortalt, at hun blev forsøgt hevet ind i en sølvgrå varebil på Nørrebro i vinter, mens en anden beretter, at hun oplevede noget lignende på Øresundsvej.

Kvinden der forsøgte at tvinge Sofie ind i den sølvgrå bil beskrives som værende i 60’erne, dansk, kraftig af bygning med mørkt, rødt hår. Hun virkede desuden psykisk uligevægtig. Sofie nåede ikke at registrere bilens nummerplade, skriver TV2 Lorry.

Sofie har meldt sagen til politiet, og Københavns Politi bekræfter, at de har modtaget hendes anmeldelse, men har i øjeblikket ikke yderligere at sige i sagen.

Publiceret 12 June 2018 16:26