Foto: Jacob Langvad Nilsson / Ritzau Scanpix

Tre asylsøgere bag røverisk overfald

Et økonomisk udestående førte søndag aften til, at en 32-årig mandlig asylansøger blev overfaldet af tre andre beboere på Asylcenter Avnstrup

Af
Jacob Nielsen

Lidt før midnat søndag aften måtte politiet rykke talstærkt ud til et overfald på Asylcenter Avnstrup ved Hvalsø på Midtsjælland, hvor en 32-årig mandlig beboer var blevet overfaldet af tre andre mænd. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 32-årige asylansøger opholdt sig på sit værelse, da han blev opsøgt af de tre andre mandlige asylansøgere på 21, 28 og 32 år, og der opstod et slagsmål mellem parterne, så de hver især pådrog sig lettere skader.

Da politiet ankom blev alle fire anholdt, da man ikke umiddelbart kunne klarlægge de enkeltes roller. Ved afhøringer i løbet af natten blev det dog klarlagt, at offeret var den 32-årige, der tilsyneladende havde en økonomisk tvist med de tre overfaldsmænd. Alle de anholdte blev løsladt efter afhøring til en sag om et røverisk overfald, idet hensigten formentlig havde været at tage nogle penge og andre værdier fra offeret, oplyser politiet.

Publiceret 25 June 2018 14:38